Köttex

Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Skriv Ut

Catering 

Vi har specialmenyer inför jul, påsk, student, midsommar, höst och vinter m.m.

Du kan också kombinera ihop en egen meny.  Kontakta oss gärna för menyförslag.

Minnesstunds ceremoni

Vi  har även möjlighet att arrangera minnesstunden efter begravningen. Ni väljer själva lämplig lokal. I samtliga alternativ ingår mat enligt meny, blommor, ljus, servetter och dukar. Vår personal ombesörjer dukning, servering, avdukning och disk.  Se menyförslag under fliken "Minnesstund". Alla priser är per kuvert oh inkl moms.

Special arrangemang

Vi har under årens lopp lagat maten till ett 100-tal bröllop och ett antal större fester med upp till 150-200 gäster. Vid behov har vi även möjlighet att hjälpa till med servering. Vi har även genomfört många grillarrangemang hos såväl privat- som företagskunder. 

Komplettera gärna rätterna med bröd och smör för 6:-/port.

Önskar Ni specialkost t ex gluten- och/eller laktosfri mat, kan vi naturligtvis lösa detta mot ett litet pristillägg. Säg till vid bokningstillfället.  

De flesta varmrätter går utmärkt att värma eller varmhålla i din egen ugn. Men om Du så önskar, kan Du hyra en värmebox för 100 kr/dygn utav oss.

Vid önskemål, levererar vi maten på en tid och en plats som vi kommer överens om.  Vi debiterar 75:-/mil t o r.

För att maten ska hålla sig så fräsch som mjöligt, är det alltid viktigt att minimera tiden mellan avhämtning/leverans och serveringstillfälle. 

Moms ingår i samtliga angivna priser.
 

Köttex Delikatessmat